ISTANBUL EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 14:10 The best place!!!
19 mei 2024 om 10:00 Super snel bezorgd ondanks het al laat was in het weekend. Thnx Istanbul
16 mei 2024 om 1:08 Altijd snel, lekker en warm, toppers
11 mei 2024 om 20:49 Geen groenten en saus geleverd.jammer dot.
11 mei 2024 om 7:15 Echt super snel stonden ze voor de deur. Altijd vriendelijk en eten is super. Houden echt rekening met de klant.
9 mei 2024 om 9:33 Verschrikkelijk
5 mei 2024 om 21:30 Met Istanbul kan je niet mis
5 mei 2024 om 4:00 Jeetje wat een recenties hier allemaal zeg. Mijn ervaring isnaltijd super goed met deze zaak. Altijd snel, warm en enorm klantvriendelijk! Ook vandaag weer genoten. Thnx
4 mei 2024 om 21:43 Jo mati me bro heeft zieke darm schijt van de dörum. En we konnen nie met 100 euro betalen ben je skeer?
1 mei 2024 om 7:07 Terrible calzone. Dough stuck to cardboard box, I had to just scratch it off. Delivery doesnt read notes. Took way too long to deliver even tho I live nearby. Never again.
28 apr 2024 om 5:02 Buikpijn, steken in de buik en diaree de bezorger was wel vriendelijk en bood nog zijn excuses aan en zei dat het vanwege de drukte komt maar het eten dat gaat niet
27 apr 2024 om 19:55 Eerste keer hier besteld. Het was super